IFG Leasing

Експертът в кредитирането
BG EN RU

Финансираният от Ай Еф Джи Лизинг клуб Херкулес се класира за Европейското първенство по канадска борба

 

„Ай Еф Джи Лизинг” АД и тази година ще финансира участието на СККБ Херкулес на Европейското първенство по канадска борба. Спортният клуб с председател Ивелин Кичуков ще вземе участие в престижния турнир, който ще се проведе от 1-ви до 7-ми юни 2015 в гр. София. В първенството ще участват състезателите Иван Иванов, Деница Симова, Мария Димитрова и Христо Велев. Всички те извоюваха своите отличия на провелото се през месец март Държавното първенство по Канадска борба за мъже и жени, юноши, младежи, девойки, хора с увреждания и ветерани в гр. Банско. 

Шампионската титла в категорията хора с увреждания грабна Христо Велев с лява ръка. При ветерани в категория абсолютна, сребърен медал извоюва Иван Иванов с дясна ръка. Сребърни медали заслужиха и в категория жени до 60 кг – Деница Симова с дясна и лява ръка и в категория до +65 кг – Мария Димитрова с дясна ръка. 

Състезателите се подготвят усилено за предстоящото Европейско първенство под ръководството на своите треньори Димитър Щерев и Щерьо Щерев. 

Екипът на Ай Еф Джи Лизинг им пожелава успех!