IFG Leasing

Експертът в кредитирането
BG EN RU

Новини

Централният офис на Ай Еф Джи Лизинг в гр. София с нов адрес19.10.2015

Уважаеми клиенти и партньори,

Централният офис на Ай Еф Джи Лизинг АД в град София се премести на нов адрес. Считано от 19.10.2015 г. можете да ни откриете на адрес ж.к. Лозенец, ул. Липа № 1.

Телефонът за връзка се запазва същият: 0700 19 120.

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

Финансираният от Ай Еф Джи Лизинг клуб Херкулес се класира за Европейското първенство по канадска борба27.05.2015

 

„Ай Еф Джи Лизинг” АД и тази година ще финансира участието на СККБ Херкулес на Европейското първенство по канадска борба. Спортният клуб с председател Ивелин Кичуков ще вземе участие в престижния турнир, който ще се проведе от 1-ви до 7-ми юни 2015 в гр. София. В първенството ще участват състезателите Иван Иванов, Деница Симова, Мария Димитрова и Христо Велев. Всички те извоюваха своите отличия на провелото се през месец март Държавното първенство по Канадска борба за мъже и жени, юноши, младежи, девойки, хора с увреждания и ветерани в гр. Банско. 

Шампионската титла в категорията хора с увреждания грабна Христо Велев с лява ръка. При ветерани в категория абсолютна, сребърен медал извоюва Иван Иванов с дясна ръка. Сребърни медали заслужиха и в категория жени до 60 кг – Деница Симова с дясна и лява ръка и в категория до +65 кг – Мария Димитрова с дясна ръка. 

Състезателите се подготвят усилено за предстоящото Европейско първенство под ръководството на своите треньори Димитър Щерев и Щерьо Щерев. 

Екипът на Ай Еф Джи Лизинг им пожелава успех!

 

Печеливши в играта "Познай победителя във ФИФА и спечели уикенд за двама в хотел Салена"22.08.2014

         Скъпи приятели, нашата игра  "Познай победителите в Мондиал и спечели уикенд за двама в хотел Салена“ приключи, а спечелените ваучери за почивка бяха връчени на печелившите.

Тримата големи победителя са:

- Руслана Иванова

- Ивелин Василев

- Николина Паякова

       На 16.07.2014 г., от Служителката на Ай Еф Джи Лизинг – Ивелина Василева в присъствието на адвокат Николовска бяха изтеглени и обявени тримата късметлии, спечелили ваучер – уикенд за двама в хотел Салена.

        Важно да се спомене е и, че тъй като Ивелин Василев няма навършени 18г., наградата беше връчена на майка му – Силвия Петрова. На Г-жа/Г-ца Руслана Иванова ваучерът беше преотстъпен от първоначалната победителка, изтеглена в нашата томбола – Христинка Ангелова. Г-жа Николина Паякова взе участие в играта ни под името Ани Паякова – нейната дъщеря, тъй като тя й носи късмет – и очевидно е така.

        Всеки от ваучерите е валиден за уикенд за двама в периода от 01,09,2014 до 30,09,2014 г. в Хотел Салена Бийч – град Приморско. Спечелилите ще могат да се насладят на приятна и спокойна атмосфера, ползване на басейн, чадър и шезлонг безплатно.

         Ай Еф Джи Лизинг благодари на всички, участници в нашата игра и пожелава успех на всички за напред!

 Следете нашия web site www.ifgleasing.eu, както и facebook страницата ни https://www.facebook.com/credit.IFGLeasing, за да научите първи за нашите следващи игри, промоции и награди.

 

 

 

 

 

Победители в играта "Спечели таблет или смартфон с Ай Еф Джи Лизинг"22.08.2014

Както вече знаете, играта "Спечели таблет или смартфон с Ай Еф Джи Лизинг" обяви своя край, а спечелените награди бяха връчени на печелившите.

Големите победители са:

- Даниела Николова, с награда смартфон

- Теменужка Алексиева, с награда таблет.

На 04.11.2013 г., от Изпълнителния директор на Ай Еф Джи Лизинг и, разбира се, в присъствието на адвокат Николовска беше изтеглена и обявена първата късметлийка – Даниела Николова от гр. Варна, която спечели смартфон Samsung.

Няколко месеца по-късно, г-ца Ивелина Василева, част от екипа на Ай Еф Джи Лизинг, изтегли собственика на втората ни голяма награда таблет. Нейното име е Теменужка Алексиева от гр. Габрово, която ще бъде винаги онлайн с новия си придобивка.

Освен двете големи награди Ай Еф Джи Лизинг раздаде и много бонуси за останалите участници – карти IFG Club, предоставящи отстъпка в редица търговски и нетърговски обекти в цялата страна и карти за лоялни клиенти във веригата бензиностанции Петрол. Имената на някои, от спечелилите бонус награди са: Лидия Велчева, Даниела Петрова, Камен Недков, Павлина Пиронкова, Стефка Костадинова и др.

 

Ай Еф Джи Лизинг благодари на всички участници в нашата игра!

Следете нашия web site и facebook страница, за да научите първи за нашите следващи игри, промоции и награди. 

 

Вече е известен притежателят на първата награда - смартфон от играта на Ай Еф Джи Лизинг във Фейсбук25.07.2014

 
Дългоочакваният победител в играта  на Ай Еф Джи Лизинг вече е известен. Изпълнителният директор на компанията  г-н Симеон Кичуков изтегли печелившия билет с името на г-жа/г-ца Даниела Николова.  В присъствието на адвокат Антоанета Николовска, г-н Кичуков определи собственика на наградата - смартфон. Очакваме г-жа/г-ца Даниела Николова да се свърже с нас, за да получи своята награда.
Играта започна през юни във Фейсбук и продължава да набира фенове, които искат да печелят. Затова не спираме дотук и Ви съобщаваме, че предстои изтеглянето и на втората ни на награда - таблет ! Желаем Ви успех! 
 
В играта можете да се включите тук :
 

 

Кандидатствай за кредит от Viva в офисите на Ай Еф Джи Лизинг14.04.2014

Всеки клиент може да кандидатства за кредит от Вива Кредит в офисите на Ай Еф Джи Лизинг. Изберете сумата, която ви е необходима, посетете наш офис и кандидатствайте. Попълването на документите става бързо, а одобрението на кредита – за минути. Изискват се минимален брой документи. Кандидатствайте за:

-        Бърз кредит - за суми до 1500 лева или за

-        Кредит с обезпечение – за суми до 200 000 лева

Финансирайте Вашите идеи или си осигурете парични средства до заплата. Кандидатствайте за кредит сега в офисите на Ай Еф Джи Лизинг в следните градове:

-        гр. София, ул. Бисер 16

-        гр. Бургас – ул. Ивайло 61-63

-        гр. Варна – ул. Христо Самсаров 41

Ако вече имате кредит от Вива Кредит, изплатете вноските си по него и в нашите офиси. Нашите консултанти ще Ви предоставят пълна информация за точната сума, която трябва да внесете по кредита си.

Свържете се с наш консултант на тел: 0700 19 120 или посетете сайта ни www.ifgleasing.eu за повече информация и безплатна консултация. 

"Облечи дете и получи подарък от World Class Spa & Fitness и IFG Leasing"10.04.2014

Фондация Ейнджълс, съвместно със спа и фитнес център World Class и Ай Еф Джи Лизинг АД организират благотворителна инициатива в помощ на децата в неравностойно положение, нуждаещи се от официални дрехи за предстоящите си абитуриентски балове.

Всеки, който дари официални дрехи, обувки и аксесоари за бал ще получи еднодневна карта за спа и фитнес от World Class, (50% от козметични процедури, които ще бъдат допълнително уточнени и 50% от еднократен вход за приятел) и специален дарителски сертификат от фондация Ейнджълс.

За всички, които се включат в инициативата, ще бъде организирано благотворително парти, на което Ай Еф Джи Лизинг иWorld Class ще зарадват своите гости с много изненади и подаръци.

Всеки, който иска да помогне може да остави официалните дрехи и аксесоари в World Class( Ралевица 38, с/у резиденция Бояна).

Повече информция за събитието може да видите на: https://www.facebook.com/events/233323320193976/?ref_dashboard_filter=upcoming 

Нека заедно дарим усмивка на децата, които имат нужда от нашата подкрепа!

Нека заедно да направим един специален ден - Незабравим!

Стани Ангел сега...!

 

Промоция по жилищни и ипотечни кредити Развитие от Ай Еф Джи Лизинг10.04.2014

Вашият нов дом ви очаква!

Кандидатствайте  за жилищни и ипотечни кредити Развитие и ще получите:

  • По-ниски лихви по кредита
  • Гъвкави условия на финансиране
  • Минимум документи

С жилищните и ипотечни кредити на Ай Еф Джи Лизинг можете:

  • Да закупите своето ново жилище
  • Да ремонтирате вашето жилище
  • Да погасите други кредитни задължения
  • Да получите финансови средства за индивидуални потребности
  • Да финансирате вашия бизнес

Максимален срок на изплащане на кредита – до 5 години.

Кандидатствайте и се възползвайте от промоционалните условия по жилищни и ипотечни кредити Развитие до 30.04.2014 г.

Ай Еф Джи Лизинг гарантира бързо разглеждане на документите и усвояване на сумата по кредита.

Кандидатсвайте сега онлайн на www.ifgleasing.eu/product/5-business-credit-kreditna-linia или посетете най-близкия до вас офис на Ай Еф Джи Лизинг.

Поредна победа за СККБ „Херкулес“. 03.04.2014

Спортен Клуб по канадска борба - Херкулес , гр. Бургас с председател Ивелин Кичуков продължава да жъне успехи. На държавното първенство, провело се в Созопол на 22 и 23 март, състезателите на СККБ “Херкулес” спечелиха златни, сребърни и бронзови медали.

Златни медали бяха връчени на Иван Иванов за победа с лява и дясна ръка, и Христо Делиджаков за победа с лява ръка.  Среброто взеха Михаил Калчев с лява ръка и Галин Димитров – лява и дясна ръка. Митко Стайков допринесе за СККБ „Херкулес“ с два бронзови медала – за лява и дясна ръка, а Деница Славова, като единствен представител на отбора в женската категория, допринесе за успеха на клуба с един бронзов медал.

В състезанието взеха участие общо 450 човека, от които 11 световни шампиони (Красимир Костадинов, Гошко Гайдарджиев, Христо Делиджаков, Стоян Големанов, Виктор Балабанов, Цветан Гашевски, Димитър Юлев, Стефан Ленгаров и др.)

Председателят на „Херкулес” - Ивелин Кичуков коментира, че се гордее изключително много с постиженията на състезателите от клуба  и ще продължава усилено да ги подкрепя с надеждата за постигане на все повече победи занапред. „Ние, от „Херкулес, даваме възможност и на хората с увреждания да премерят сили и да бъдат част от клуба, за да развият своя спортен дух. Клубът е отворен за всички желаещи да се развиват в тази категория и всички негови членове усърдно ще се стремят към по-високи постижения„– сподели още Ивелин Кичуков.

Състезателите от „Херкулес“ също останаха изключително доволни от постигнатото и заявиха, че ще продължават да тренират още по-усилено за предстоящите състезания. Всички те благодарят на председателя на клуба – Ивелин Кичуков за постоянната подкрепа, на треньора им  – Щерьо Щерев за гласуваното доверие и постоянните напътствия и на Ай Еф Джи Лизинг за оказаната финансова подкрепа.

Първенството е последна квалификация за оформяне състава на националния отбор, който ще представя България на Европейското първенство в Баку (Азербайджан) от 8 до 15 май.

 

 

  

  

Известна е първата победителка в играта за допълнителна награда на Ай Еф Джи Лизинг31.03.2014

 
 
       Ай Еф Джи Лизинг АД съобщава на своите клиенти , че вече е известна първата победителка в играта ни за допълнителна награда, а именно карта Ай Еф Джи Клуб. Г-жа/ г-ца Павлина Пиронкова от Хасково спечели благодарение на 130-те споделяния на играта ни в социалната мрежа Фейсбук и с радост прие наградата.

      Картата IFG Club  Ви дава възможност да пазарувате с отстъпка в различни търговски обекта в цялата страна.Всички обекти могат да се видят в сайта: http://www.ifgclub.com/cat/objects/ Благодарим за интереса на всички и Ви напомняме, че предстои тегленето на голямата награда- таблет ! Успех !

 

 

 

 

Станете наш кредитен консултант! Печелете добре и разполагайте с личното си време!04.03.2014

Нуждаете се от допълнителен доход? Искате да сте финансово независими, но и да имате достатъчно време за себе си? Имате желание за кариера в стабилна финансова компания!

Ай Еф Джи Лизинг може да Ви помогне по всички тези въпроси!

Станете наш кредитен консултант и се възползвайте от реалната възможност за неограничени доходи.

Ако Вие сте:

- амбициозна и комуникативна личност;

- предприемчив сте и търсите нови възможности

- имате широк кръг от контакти;

- вярвате в собствените си възможности;

- притежавате търговски нюх;

Ние ви предлагаме:

- Свобода в определянето на работните си ангажименти;

- Финансова независимост;

- Безплатно фирмено обучение;

- Заплащане, обвързано с постигнатите резултати – Неограничено с високи базови комисиони           и бонуси;

Вашите задължения:

- Активно представяте дейността и услугите на компанията пред потенциални и настоящи клиенти;

Ако считате, че ние отговаряме на Вашите изисквания, моля изпратете подробна автобиография и актуална снимка.

Документите Ви ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност. Контакт ще бъде установен само с одобрените кандидати.

Работете с Ай Еф Джи Лизинг ,печелете добре и разполагайте с личното си време!

Ай Еф Джи Лизинг търси кредитни консултанти на постоянен трудов договор.18.02.2014Във връзка с разширяване на дейността си, Ай Еф Джи Лизинг АД предлага възможност за работа като Кредитен консултант.

Ако Вие сте:
-Комуникативна, отговорна и инициативна личност;
-Амбициозна личност, ориентирана към постигане на цели;
-Човек с усет и позитивен подход към клиента

Нашите изисквания са:
-Опит поне 1 година на подобна позиция;
-Английски/руски език са предимство;
-Средно или висше образование; 
-Мотивация и желание за работа;
-Компютърни умения;

Ние предлагаме:
-Конкурентно заплащане;
-Трудов договор;
-Възможност за професионално развитие
-Работното място е в офис, улица Бисер 16, София .

Ако отговаряте на горните условия ще се радваме да получим Вашата автобиография.
Контакт ще бъде осъществен само с одобрените кандидати.
Моля, изпращайте актуално CV, придружено със снимка.
Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

ВАЖНО!!!14.02.2014

Уважаеми клиенти,

Ай Еф Джи Лизинг АД Ви уведомява, че всички такси за кандидатстване за кредит и парични вноски по погасяването на такъв се превеждат по банков път в сметка на дружеството.

Ай Еф Джи Лизинг АД НЕ носи отговорност за всички парични средства, платени в брой на представител на дружеството или внесени по банков път в сметка, различна от сметката на Ай Еф Джи Лизинг АД.

За допълнителна информация и справки може да се свържете с нас на тел: 0700 19 120.

Офисът на Ай Еф Джи Лизинг АД в град Варна с нов адрес ! 07.01.2014

Заповядайте в новия офис на "Ай Еф Джи Лизинг " АД в гр. Варна на улица "Христо Самсаров 41" ( до Ботева градинка), където можете да кандидатствате за кредит или просто да получите информация за нашите продукти. Ние предлагаме за Вас и услугите на Уестърн Юниън, с които можете да изпратите или получите пари бързо , лесно и удобно навсякъде по света. В офиса отново ще получите приветливо и професионално обслужване по всички наши услуги.

 
За повече информация :e-mail: office@ifgleasing.eu , тел. 070019120

Ай Еф Джи Лизинг АД предлага на своите клиенти карта на разсрочено плащане съвместно с World Class Fitness.13.12.2013

 Ай Еф Джи Лизинг АД предлага на своите клиенти карта на разсрочено плащане съвместно с World Class Fitness.

 
Ако искате да сте в перфектна форма и да се чувствате отпочинали, заповядайте в офиса на Ай Еф Джи Лизинг на улица Бисер 16, където можете да  получите своя годишен абонамент за фитнеса World Class Fitness, който включва неограничен брой посещения, ползване на фитнес и спа зони (сауна, парна баня, контрастни душове и басейни, стаи за почивка), както и басейн, джакузи и групови занимания. Освен това можете да се възползвате и от 10 % отстъпка в козметичен център "Beauty zone "ЗЕТ.
 
Всичко това можете да получите СЕГА на разсрочено плащане и промоционални условия от Ай Еф Джи Лизинг АД. Доверете се на експерта в кредитирането - бързо одобрение, качествено обслужване, без допълнителни такси и с преференциални условия.
 
 Повече информация как да вземете своята карта можете да получите на тел 070019120 или на e-mail: office@ifgleasing.eu
 

 

Офисът на Ай Еф Джи Лизинг в Бургас с нов адрес15.11.2013

Ай Еф Джи Лизинг уведомява всички свои бъдещи и настоящи клиенти, че офисът ни в гр. Бургас е с нов адрес - улица Ивайло No 61-63. Всички граждани на морския град ще имат възможността да бъдат обслужени от нашите кредитни консултанти в новия офис. А тези от Вас, които желаят да получат или изпратят пари навсякъде по света могат да се възползват и от услугите на Western Union. 

За повече информация: www.ifgleasing.eu или телефон 0879 66 09 41.
 

Ай Еф Джи Лизинг АД подкрепи спортен клуб по канадска борба "Херкулес" 14.11.2013

               
 
 
             Ай Еф Джи Лизинг АД финансира спортния клуб със сумата от 500 лв, която е втори транш от договора за спонсорство между двете страни. Финансирането ще се използва за ремонт на новата сграда за тренировки, като по този начин ще се подобрят условията за спорт на младежите. Както вече знаете, политиката на клуб "Херкулес" е да създава победители
                 Именно затова заместник-изпълнителният директор на компанията г-н Ивелин Кичуков с радост ще направи дарението и се надява все повече млади хора да започнат да спортуват активно, защото спортът е преди всичко здраве и начин на живот.
 

 

Ай Еф Джи Лизинг увеличи основния си капитал04.11.2013

 

            Ай Еф Джи Лизинг увеличи основния си капитал на 500 000 лв. Решението бе взето на провелото се преди месец общо събрание на акционерите. Увеличението на капитала е със собствени средства и цели разширяване на пазарния дял на финансовата институция в България. По този начин дружеството ще постигне стабилни финансови резултати. Средствата от внесения капитал ще бъдат насочени изцяло за разширяване на основната дейност на Ай Еф Джи Лизинг, а именно - кредитиране и лизинг. 
Повече информация за условията и начина на финансиране чрез кредит или лизинг можете да получите на тел: 0700 19 120 или e-mail: office@ifgleasing.eu.

Първият, получил допълнителна награда от играта на Ай Еф Джи Лизинг! 04.11.2013

Новият притежател на една от допълнителните награди е г-жа Стефка Костадинова от гр.София! Тя е една от първите ни  печеливши в играта на Ай Еф Джи Лизинг. Г-жа Костадинова вчера  получи наградата си в централния офис на дружеството. 

Всички спечелили нашите допълнителни награди продължават да участват за големите ни награди – смартфон и таблет!  Така че бъдете активни и канете своите приятели да се включат в надпреварата!

Ай Еф Джи Лизинг ви пожелева успех! 

Нова кредитна линия за малкия и среден бизнес от Ай Еф Джи Лизинг АД16.09.2013

         Ай Еф Джи Лизинг АД  подписа договор за нова кредитна линия в размер на 500 000 евро. Средствата са предоставени за финансиране на малкия и среден бизнес. Малките и средни предприятия от цяла България ще могат да се възползват от преференциалните условия по кредита за финансиране на бизнеса си, за оборотни средства или покупка на имот.
         В зависимост от индивидуалните потребности на всеки наш клиент ще бъде изготвен най-добрият план за финансиране. Времето за разглеждане на документите за кандидатстване е сведено до минимум с цел максимална гъвкавост и бързина на финансиране. 
           За повече информация, моля, изпратете Вашето запитване на e-mail: office@ifgleasing.eu
           Защото ние сме експертът в кредитирането...

Главният счетоводител на "Ай Еф Джи Лизинг" АД - Красимира Марчева вече и управител на фондация "Ейнджълс"16.09.2013

         Главният счетоводител на "Ай еф Джи Лизинг' АД - Красимира Марчева вече може да се похвали и като управител на неправителствената благотворителна организация Фондация „Ейнджълс“ - клон София. Председателят на Фондацията Ивелин Кичуков повери отговорната задача на г-жа Марчева с пожелания за все повече реализирани благотворителни проекти в помощ на хора в неравностойно положение. Двамата застанаха пред обектива, надявайки се на много нови бъдещи успехи и сбъднати детски мечти.

Ай Еф Джи Лизинг АД в подкрепа на българския спорт16.09.2013

 

          На 06.04.2013 в град Поморие се проведе държавно първенство по канадска борба. Безспорен  победител в състезанието беше Михаил Калчев от спортен клуб „Херкулес“. Освен , че спечели златен и сребърен медал, Михаил получи и парично възнаграждение от „Ай Еф Джи Лизинг“ АД. Състезателите от клуба застанаха заедно пред обектива , за да се снимат с зам. изпълнителния директор на компанията Ивелин Кичуков.

         Екипът на „Ай Еф Джи Лизинг“ АД отправя своите поздравления към спортен клуб по канадска борба Херкулес и им пожелава още по- големи успехи на световно ниво.

 

 

Кредити до 100 000 лв. от Ай Еф Джи Лизинг16.09.2013

        Ай Еф Джи Лизинг АД отпуска нова кредитна линия за финансиране на физически лица и бизнеса. Кредит Развитие - Индивидуал е предназначен за всеки, който има нужда от пари, с услеснена процедура за кандидастване и бърза обработка на документите.
        Възползвайте се от преференциалните условия само до месец юли и кандидатствайте в нашите офиси, където можете да получите подробна информация за условията и пълно съдействие при попълването на документите.            Преференциалните условия важат както за потребителските кредити, така и за всички кредити с обезпечение и бизнес кредити.
       Ай Еф Джи Лизинг АД се грижи за своите клиенти като им предоставя пълна информация относно всички условия, без скрити такси и индивидуален план, съобразен с конкретните потребности на клиента.
        Кандидатствайте сега и вземете своя допълнителен бонус!
        Защото сме експертът в кредитирането!
        За повече информация посетете нашите офиси или се свържете с нас на тел: 0700 19 120 , e-mail: office@ifgleasing.eu или на www.ifgleasing.eu.

Изпращане и получаване на пари чрез Western Union в офисите на Ай Еф Джи Лизинг16.09.2013

 
 
          Искате да изпратите пари на свой роднина, близък или познат в чужбина?
        Заповядайте в офисите на Ай Еф Джи Лизинг АД, където можете да изпратите пари в цял свят бързо, лесно и удобно. Нашите служители ще  Ви обслужат максимално бързо и ще Ви помогнат да поддържате връзка с любимите си хора навсякъде по света с бързи и сигурни преводи на достъпни цени. 
         Помогнете на Вашите близки, които са далеч или ги изнендайте като им изпратите пари от офисите на Ай Еф Джи Лизинг на следните адреси:
         гр. София, ул. Бисер 16
         гр. Бургас, ул. Княз Борис I 8
         гр. Варна, ул. Габрово 26
 
       Не изпускайте възможността да станете наш лоялен клиент и да се възползвате от преференциални условия за услугите ни!
 
 

„Ай Еф Джи Лизинг” АД с договор по програма Студентски практики16.09.2013

         „Ай Еф Джи Лизинг” подписа договор по програма Студентски практики, финансиран от програма Развитие на човешките ресурси с два от най-предпочитание университета в страната - Нов Български Университет и Университет за национално и световно стопанство. Кандидати за участие в  програмата са всички студенти в редовна и дистанционна форма на обучение от всичките висши учебни заведения в страната. Обучението на одобрените и приети на стаж студенти се провежда в централния офис на "Ай Еф Джи Лизинг" АД, където имат възможността да се запознаят подробно с фирмената политика и дейност в реална работна среда в рамките на 240 работни часа. Шест от одобрените по програмата студенти започнаха работа в дружеството като те са разпределени в счетоводния, маркетинговия и търговския отдел. Младите специалисти имат възможността да се развиват в областта, в която се обучават и да натрупат практика и знание за бъдещото си професионално развитие и компетенции. 

 

Ай Еф Джи Лизинг вече и с офис в Русия16.09.2013

Ай Еф Джи Лизинг вече и с офис в Русия

„Ай Еф Джи Лизинг” АД  бе акредитирана за откриване на филиал в Руската федерация. Свидетелството за акредитация е под номер 23278 от 17.07.2013г., издадено от Държавен регистър за клонове на чуждестранни юридически лица. В тази връзка бе открит и първия офис на дружеството в Русия, който се намира в столицата Москва на ул. Толбухин, д.8, к.1. Всеки гражданин на Руската федерация може да получи подробна информация за възможностите за финансиране за покупка на жилище, както и с друга цел в новия ни офис.

С откриването на клона в Москва Ай Еф Джи Лизинг АД си пожелава успешно развитие на дейността на местно ниво и се надява това да бъде първият й офис от цяла международна мрежа.

 

Защото ние сме Експертът в кредитирането и бизнес услугите…

 

Стаж в Ай Еф Джи Лизинг и за студенти от ВУЗФ16.09.2013

 

 Ай Еф Джи Лизинг АД подписа договор с Висше училище по застраховане и финанси за осигуряване на възможност за стаж на студенти от университета. Обучението във ВУЗФ е  насочено изцяло към икономическите специалности. По време на стажа студентите ще имат възможността да се запознаят отблизо с процеса на работа в реалната работна среда и да приложат знанията и уменията си в областта на финансите, счетоводството, маркетинга и журналистиката. Всеки, който желае да се включи може да го направи като се свърже с нас или уведоми представител от университета. Защото бъдещето е в ръцете на младите..

За повече информация можете да се свържете с нас на тел: 0700 19 120 или на e-mail: office@ifgleasing.eu.

 

 

 

 

„Ай Еф Джи Лизинг” АД в подкрепа на Фондация Ейнджълс26.06.2013

       „Ай Еф Джи Лизинг” АД за пореден път подкрепя Фондация Ейнджълс - клон София в участието й в Борса на идеи и проекти.
      Фондацията ще вземе участие в организираната Борса на проекти и идеи на 25.06.2013 г. Събитието ще се състои в Софийски университет Св. Климент Охридски в град София, където неправителствените организации и бизнеса ще имат възможността да си сътрудничат с благотворителна цел.
      В подкрепа на инициативата доброволно ще се включи „Ай Еф Джи Лизинг”АД чрез своя екип от Красимира Марчева, Елена Иванова, Виолета Тодорова и Ивелина Василева. Доброволците от дружеството ще подкрепят каузата на фондацията с участието си и предлагането на услуги като реклама, счетоводни консултации и други, в замяна на които Фондация Ейнджълс да получи материали. На Борсата на идеи и проекти не се говори за пари и не се търсят пари.
      Основната идея на борсата на проекти и идеи е да се опита да стимулира търсенето и предлагането на стоки и услуги между граждански и бизнес организации. По този начин и двете страни, и бизнеса и неправителствените организации, биха могли да си бъдат взаимно полезни чрез договаряне на определена сделка, отнасяща се единствено за материали, стоки и услуги. Целта тук не e да се търсят парични средства.
      Всяка фирма, която желае може да се включи в инициативата – Борсата на идеи и проекти и по този начин да съдейства доброволно в една благотворителна кауза.

Защото заедно можем повече!

Представители на Ай Еф Джи Лизинг АД взеха участие във форума за финансиране на бизнеса 14.06.2013

     Първото издание на финансовия форум Финансиране на бизнеса, oрганизиран от екипа на MoitePari.bg бе проведен на 11.06.2013г в Хотел Шератон. Гости на мероприятието бяха Мениджър проекти – Елена Иванова и Главният счетоводител – Красимира Марчева от „Ай Еф Джи Лизинг” АД. Форумът бе организиран с цел да се представят начините за подпомагане развитието на малкия и среден бизнес. На семинара присъстваха и хора от банковия сектор и от бизнеса, счетоводители, финансови мениджъри, изпълнителни директори, които имаха възможността да се запознаят с начините за финансиране и по-конкретно с европейската програма Jeremie, насърчителни програми, експортно финансиране, финансиране от небанкови институции като Ай Еф Джи Лизинг АД, финансиране на лизинг и факторинг и дялови инвестиции. Спонсори на събитието бяха определената за най-стабилна банка за 2012 г. - Уникредит Булбанк и МКБ Юнионбанк.

Стажантска програма от Ай Еф Джи Лизинг съвместно с НБУ13.06.2013

   Ай Еф Джи Лизинг организира стажантска програма съвместно с университет Нов Български Университет. Практическо обучение и стаж ще бъде проведен в централния офис на дружеството в гр. София на студенти, които се обучават в специалности Икономика, Счетоводство, Финанси, Маркетинг и Право. Стажът ще продължи няколко месеца, като всеки стажант ще има възможност да се специализира в сферата, в която се обучава и иска да се развива. „Ай Еф Джи Лизинг” предоставя  възможността на младите хора за развитие и реализация в сферата на финансите и с желание очаква да посрещне новите си колеги.

Играй и спечели с „Ай Еф Джи Лизинг” АД03.06.2013

       Включете се в играта на „Ай Еф Джи Лизинг” АД и спечелете атрактивни награди напълно безплатно. Може би сте човек с късмет и всеки път сте печеливш? Правилата на играта са конкретни, ясни и улеснени в полза на участниците. Единственото нещо, което се изисква от Вас е да минете през 3 лесни стъпки и автоматично ставате участник в нашата томбола. Екипът на „Ай Еф Джи Лизинг” АД е подготвил вълнуващи подаръци за печелившите. Ако пък никога не сте били късметлия в подобни начинания, може би сега е моментът да изпробвате късмета си и да вярвате в положителен резултат. Първата награда, която ще се връчва на първи етап от играта е Смартфон, а печелившият от втората част ще се зарадва на Таблет абсолютно безплатно. Подаръците и общите условия можете да видите на страницата ни във фейсбук.
         Необходимо е просто да посетите следния линк:
https://www.facebook.com/credit.IFGLeasing/app_557636047609911

          Участвай и спечели сега! Ние искаме да дадем наградата на теб!

Какво е състоянието на кредитния пазар у нас през 2013г.?29.05.2013

     Според данни от БНБ, за първи път откакто е започнала кризата се отчита спад на лошите кредити у нас. През 2008 и 2009 г. просрочията с над 90 дни бяха с трицифрен темп на растеж. Следващите четири години тенденцията се запази, като в началото на четвъртото тримесечие на 2012 г. темпът намаля до едноцифрен. Миналата година обемът им е бил 9,564 млрд.лв, а в началото на тази се е свил до 105,22 млн. лв. Спрямо предходния месец спадът е от 71,2 мин лв. За първи път от появата на този проблем се отчита намаление на годишна база.
      Според главния изпълнителен директор на „Ай Еф Джи Лизинг” АД – г-н Ивелин Кичуков, този спад в обема на просрочените кредити е напълно очакван. Той коментира още, че това е така, поради високата безработица и нестабилната икономическа обстановка в страната. Това кара хората и корпоративните клиенти да са все по-внимателни при използването на този вид финансов инструмент.
       Ако може да се направи някаква класификация на „виновниците” за намаленията в просрочените кредити, то тя би изглеждала по следния начин:
        - На първо място биха били корпоративните клиенти с отчетен спад в размер на 46,9 - млн.лв до 6,271 млрд. лв.
     - На второ място в импровизираната класация поставяме преструктурираните потребителски кредити - с 21.8 млн. лв. до 1.169 млрд. лв.
        - Ипотечните кредити заемат третата позиция с увеличение на портфейла с 682 хил. лв. до 1.895 млрд. лв.
      Разбира се, не трябва да пропускаме да отбележим и другите причини за настъпилите положителни промени. Една от тях е отписванията на кредити, т.е. тяхното прехвърляне към други институции с цел облекчаване на бюджета. Друг вариант е продажбата на портфейл или преминаването на кредит от статут на „лош”, към такъв на „редовен”, това се случва когато кредитът е предоговорен или обслужването му е подобрено. За съжаление, обаче, последното не се случва често.
       Работещите в тази сфера, активно полагат усилия да изчистят балансите си. При някои институции просрочията са над 180 дни, което е повече от една четвърт от всички кредити.
      Поради нестабилната икономическа обстановка в страната, вече пета поредна година се забелязва спад в кредитирането като цяло. Потребителските кредити намалят на годишна база с 2,2%.  Само при кредитите с обезпечение се забелязва минимален ръст над нулата с 0,6%.
    Г-н Кичуков също коментира, че въпреки намалените лихвени проценти и промоционалните продукти, които финансовите институции предлагат, все още пазарът не може да се съвземе. По-голямата част от хората теглят потребителски кредит за рефинансиране, ремонт, покупка на автомобил или други наложителни цели. Малко са тези, които го правят с цел да задоволят някои свои каприз или да си запълнят свободното време.
     С напредването и развитието на технологиите се появиха и варианти за отпускане на кредити он-лайн. Голяма част от българите около 30 г. възраст прибягват до този вариант, тъй като той е много облекчен и спестява време. Рядко се среща по-млади около 18-25 да се възползват от тези услуги, предполага се че е така, тъй като не са сигурни в доходите си и има висока безработица.
      Допълнителният коментар на г-н Кичуков бе, че пазарът ще остане непроменен през текущата година. Ипотечните кредити ще са най-предпочитани, ценовите равнища ще се задържат както през 2012 г., а лихвените нива ще продължават да спадат. Като начин за справяне с необслужваните кредити – добави още той - „Ай Еф Джи Лизинг“ АД ще насочи вниманието си към нуждите на клиента чрез изготвяне на индивидуален план за финансиране, подобрени лихвени условия и допълнителни възможности за своите клиенти.

 

 

Ай Еф Джи Лизинг се включи отново в кампанията на фондация Ейнджълс за набиране на хранителни продукти21.05.2013

 

           
 
           На 18.05.2013 г. служителите от Ай Еф Джи Лизинг - Красимира Марчева, Елена Иванова, Борис Гълъбов, Магдалена Радоева, София Борисова, Виолета Тодорова, Ивелина Василева, Веселина Войводова, Гергана Григорова, Марина Мечкова и Цветелина Митова за пореден път доказа, че се грижат не само за финансовото състояние на хората, но и за децата в неравностойно положение. Кампанията под наслов Купи и Дари бе проведена от Фондация Ейнджълс в магазините "Пикадили" в трите столични мола - City center, Mall of Sofia и Serdika Center mall. Ангелите на фондацията в лицето на служителите на Ай Еф Джи Лизинг в продължение на близо 3 часа събираха продукти от първа необходимост от посетителите, желаещи да се включат в благородната инициатива на Ейнджълс. Всички събрани хранителни продукти фондацията ще дари на три дома за деца в неравностойно положение в град София..
Фондация "Ейнджълс" съвместно с екипа на Ай Еф Джи Лизинг благодарят на всички, които взеха активно участие и бяха съпричастни с благородната ни кауза.
       
 
          Повече снимки от проведената кампания, както и от направените дарения можете да видите на: www.foundationangels.org.
 
          

Ай Еф Джи Лизинг АД предоставя кредит и лизинг за покупка на жилище22.03.2013

            Ай Еф Джи Лизинг АД  предлага финансиране за покупка на жилище или имот. Дружеството получи транш от 300 000 евро и преференциалните условия по ипотечните кредити и лизинг са в сила до достигане на лимита. Кредит за Вашия дом е изцяло съобразен с потребностите на клиента. Сумите, които се предоставят са от 10 000 до 100 000 лева. С цел улеснение на клиента периодът за разглеждане на документите е сведен до минимум. При кандидатстване за кредит за покупка на жилище се изготвя индивидуален план за всеки клиент, без скрити условия и такси.
           За повече информация, моля, изпратете Вашето запитване на e-mail: office@ifgleasing.eu
           Защото ние сме експертът в кредитирането...

 

Втора работа22.03.2013

          „Ай Еф Джи Лизинг“ е небанкова финансова институция, предлагаща финансиране на физически и юридически лица. Във връзка с разширяване на своята дейност дружеството започва кампания Втора работа в градовете Пловдив и Стара Загора. Кампанията е предназначена за физически юридически лица и основната й цел е предоставяне на възможност за допълнителни доходи. Работата е на позиция кредитен консултант и се изразява в консултиране на клиентите на дружеството относно предлаганите кредитни продукти.
         Ако приходите не Ви достигат или имате бизнес, който желаете да развиете, ако търсите допълнителен доход, "Ай Еф Джи Лизинг" АД Ви предлага тази възможност. Станете част от екипа ни като изпратите своята автобиография на e-mail: office@ifgleasing.eu.
 

Втори шанс за работа22.03.2013

         „Ай Еф Джи Лизинг“ е небанкова финансова институция, предлагаща финансиране на физически и юридически лица. Във връзка с разширяване на своята дейност дружеството започва кампания Втори шанс в градовете София, Варна и Бургас. Кампанията е предназначена за хора в пенсионна възраст и основната й цел е предоставяне на възможност за допълнителни доходи на хора в пенсионна възраст. Работата е на позиция кредитен консултант и се изразява в консултиране на клиентите на дружеството относно предлаганите кредитни продукти.
         Ако сте пенсионер и търсите допълнителен доход, ако имате средно или висше образование и сте мотивирани за работа, можете да се присъедините към екипа на „Ай Еф Джи Лизинг“ като изпратите своята автобиография на e-mail: office@ifgleasing.eu .
 

Нова кредитна линия за малкия и среден бизнес от Ай Еф Джи Лизинг АД22.03.2013

        Ай Еф Джи Лизинг АД  подписа договор за нова кредитна линия в размер на 500 000 евро. Средствата са предоставени за финансиране на малкия и среден бизнес. Малките и средни предприятия от цяла България ще могат да се възползват от преференциалните условия по кредита за финансиране на бизнеса си, за оборотни средства или покупка на имот.
       В зависимост от индивидуалните потребности на всеки наш клиент ще бъде изготвен най-добрият план за финансиране. Времето за разглеждане на документите за кандидатстване е сведено до минимум с цел максимална гъвкавост и бързина на финансиране.  
          За повече информация, моля, изпратете Вашето запитване на e-mail: office@ifgleasing.eu.
          Защото ние сме експертът в кредитирането...

 

Офис на "Ай Еф Джи Лизинг" АД вече и в гр. Варна22.03.2013

            Заповядайте в новия офис на "Ай Еф Джи Лизинг" АД в гр. Варна на ул. Габрово 26, където можете да кандидатствате за кредит или просто да получите информация за нашите продукти.  В офиса ни ще получите професионално обслужване и индивидуално предложение, изготвено специално за Вас. Възползвайте се от преференциалните условия и изгодни лихви, които ще Ви предоставят наши кредитни консултанти.
            Освен кандидатстване за кредит в офиса на "Ай Еф Джи Лизинг' АД можете да изпратите или да получите пари от своите близки навсякъде по света.
              За повече информация:e-mail: office@ifgleasing.eu , тел. 0879 66 09 39.

 

                                                             

Ай Еф Джи Лизинг в подкрепа на младите спортисти от спортен клуб Херкулес22.03.2013

           Изпълнителният директор на „Ай Еф Джи Лизинг” АД Симеон Кичуков сключи договор за дарение със спортен клуб по канадска борба – „Херкулес”. Треньор и съучредител на отбора е младият състезател Митко Щерев, който печели четвърто място на световно първенство във Вегас. Преди две години състезателят става четвърти и на еврпопейското първенство в Москва и получава специални поздравления и отличие спортист на града от кмета на гр. Бургас. – Димитър Николов.
             Политиката на спортен клуб по канадска борба „Херкулес” е да създава победители. Всеки, който вземе участие в състезание и се пребори за медал ще бъде възнаграждаван с парични средства и други награди.
               Съвместната дейност на „Ай Еф Джи Лизинг” АД и спортен клуб по канадска борба „Херкулес” се стремят да поддържат интереса на младежите към този вид спорт. Дружеството продължава да осъществява своята социална дейност, като стимулира младите хора да уважават спорта и ги подкрепя след всяка победа.

 

 

Кредити за малкия и среден бизнес от "Ай Еф Джи Лизинг" АД20.03.2013

     "Ай Еф Джи Лизинг" АД подписа договор за кредитна линия от 500 000 евро. Средствата ще бъдат предоставяни изцяло за кредитиране на малкия и среден бизнес.
         Сумите по договорите ще бъдат от 10 000 до 100 000 лева спрямо индивидуално договаряне между страните като процесът по разглеждането на документи и одобрението ще е до 5 работни дни.
           Изпълнителният директор на дружеството - Симеон Кичуков коментира, че една от целите на компанията е да се ориентира все повече към подпомагане на фирмите в сферата на малкия и среден бизнес.
            Повече информания можете да получите на тел: 0700 19 120.

"Ай Еф Джи Лизинг" АД подпомогна фондация "Ейнджълс" в откриването на библиотека20.03.2013

        Наред с реализацията си във финансовата сфера "Ай Еф Джи Лизинг" АД развива и своята социална дейност. Дружеството взе участие в програма "Знание" на Фондация "Ейнджълс" като подпомогна дейността по откриването на библиотечен кът в Детски център Ронкали, гр. Бургас.
        Откриването на библиотеката беше на 28.06.2012 г. като събитието бе уважено от  кмета на Бургас г-н Димитър Николов и заместник-кмета д-р Лорис Мануелян, както и от мис България 2006 Славена Вътова и Мистър България 2012 Мартин Иванов,  финалиста от формата X-Factor - Рафи Бохосян.  Присъства също и комисар Милен Димитров и пресаташето Цветелина Рандева. Децата от дома бяха възхитени от новата си библиотека, от която ще черпят знания занапред. 

      

      

Очила и лещи на етапно плащане със съдействието на "Ай Еф Джи Лизинг" АД и "Дойче Оптик" ООД.20.03.2013

             Слънчеви и диоптрични очила и лещи могат да бъдат закупени на изплащане в оптиките на "Дойче Оптик" ООД със съдействието на "Ай Еф Джи Лизинг" АД. Всеки, имащ нужда от корекция на зрението може да се възползва от възможността в магазините на оптиката в градовете Димитровград и Сливен.
             В магазините на "Дойче Оптик" се предлагат и всички кредитни продукти на "Ай Еф Джи Лизинг" - микро- и потребителски кредити. Повече информация можете да получите от консултантите в магазините или на тел: 0700 19 120.

Нов партньор на "Ай Еф Джи Лизинг" АД в лицето на "КредиТур"20.03.2013

        "Ай Еф Джи Лизинг"  АД подписа нов договор за агентство и сътрудничество с "КредиТур" - кредитен консултант с около 140   офиса в страната. В офисите на новия ни партньор всеки клиент може да се възползва от възможността да кандидатства за паричен кредит. Консултантите на място ще му предоставят подробна информация и насоки за попълване на необходимите документи.
         Повече информация можете да получите на тел: 0700 19 120. 

"Ай Еф Джи Лизинг" АД подписа договор за агентство с "Тип-Топ Куриер" АД20.03.2013

          "Ай Еф Джи Лизинг" АД подписа договор за агентство с "Тип-Топ Куриер" АД - куриерска фирма, предлагаща услуги в цялата страна. Всички кредитни продукти на компанията ще се предлагат в куриерските офиси на "Тип-Топ Куриер" в по-големите градове в страната. В тях всеки клиент, желаещ да получи кредит, може да подаде заявка.
           За обучение на служителите бе организиран и проведен семинар в гр. София, на който присъстваха всички регионални координатори на нашия партньор от цялата страна, както и ръководители на офиси. На всички присъстващи бяха разяснени редът и условията за предоставянето на нашите услуги. 

 

 

"Ай Еф Джи Лизинг" АД предлага лизинг на леки и лекотоварни автомобили20.03.2013

       "Ай Еф Джи Лизинг" АД предлага финансов лизинг за закупуване на нови леки и лекотоварни автомобили. Дружеството подписа договор за нова кредитна линия, осигуряваща лизингови схеми в размер до 150 хил. евро. Услугата е предназначенa главно за лизинговане на автомобили на предприятия от малкия и среден бизнес. Условията по финансирането са максимално гъвкави, а лихвите - по индивидуално договаряне предвид дейността и показателите на фирмата.
        Целите на "Ай Еф Джи Лизинг" са да предложи най-изгодния вариант за финансиране на своите клиенти и повишаване на тяхната конурентоспособност на националните и международни пазари.
           Повече информация отнoсно лизинга на автомобили можете да получите на тел: 0700 19 120.

"Ай Еф Джи Лизинг" АД участва в дарителска кампания на фондация "Ейнджълс"20.03.2013

      „Ай Еф Джи Лизинг” АД се включи в поредната дарителска инициатива на Фондация „Еинджълс”, която бе организирана за деца в неравностойно положение. Кампанията под името „Купи и дари” се състоя в магазините на Пикадили в столичните молове Сity Centre и Mall of Sofia. В кампанията взеха участие представителите на Ай Еф Джи Лизинг - Елена Иванова и Гергана Григорова. В продължение на няколко часа екипът успя да събере хранителни продукти от първа необходимост, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение. Голяма част от посетители в магазина пожелаха да се включат в благотворителната инициатива и закупиха продукти като макарони, леща, боб, захар, олио и лакомства за по-малките.  
        Екипът на „Ай Еф Джи Лизинг” пожелава весели празници на малчуганите и им обещава усмивки не само по Коледа. 

"Ай Еф Джи Лизинг" АД дари учебници на фондация "Ейнджълс"20.03.2013

           "Ай Еф Джи Лизинг" АД се включи в благородната инициатива на фондация "Ейнджълс" за подпомагане на деца в неравностойно положение. Дружеството предостави безвъзмездно учебници по английски и руски език на фондацията, които ще бъдат в помощ на трите деца Евдокия, Симона и Людмил. В момента Евдокия и Симона са 9 клас, а Людмил - 5 клас. И тримата полагат големи усилия и старание в учище и показват добри резултати в образованието си.
           Екипът на "Ай Еф Джи Лизинг" АД ще следи отблизо тяхното развитие и им пожелава успех.

Кредит за строителство и довършителни работи от "Ай Еф Джи Лизинг" АД20.03.2013

      "Ай Еф Джи Лизинг" АД подписа договор за нова кредитна линия. Средствата по нея ще бъдат предназначени за финансиране на строителството и довършителните дейности. Имайки предвид неблагоприятната икономическа обстановка много от строителните фирми прекратиха своята дейност поради недостиг на парични средства. В тази връзка "Ай Еф Джи Лизинг" АД предлага нова възможност за финансиране, от която могат да се възползват както строителни фирми, така и всички физически и юридически лица. Отпуснатите парични средства са предназначени за строителство на жилищни и офис сгради, производствени помещения или довършителни работи по тях. Условията по предоставяните кредити са максимално гъвкави и предлагат индивидуални решения спрямо потребностите на всеки наш клиент. 
        Повече информация можете да получите от нашите кредитни консултанти на тел: 0700 19 120 или на e-mail: office@ifgleasing.eu.

Western Union вече и в офис на "Ай Еф Джи Лизинг" АД в гр. Бургас20.03.2013

          Заповядайте в новия офис на "Ай Еф Джи Лизинг" АД в гр. Бургас на ул. Княз Борис I 8, където освен да кандидатствате за кредит можете да изпратите или получите пари чрез услугите на Western Union.
          Western union e компания за извършване на международни парични преводи. Компанията предлага максимално бързо изпращане и получаване на пари от близки и роднини навсякъде по света. Работи с мрежа от около 470 000 представители в над 200 държави и провинции. Вече може да изпратите или да получите пари от своите близки навсякъде по света в офисите на „Ай Еф Джи Лизинг”.
          За повече информация:  e-mail: office@ifgleasing.eu , тел. 0898 477 880

 

Услугите на Western Union вече и в офисите на "Ай Еф Джи Лизинг" АД20.03.2013

         С грижа за своите клиенти „Aй Eф Джи Лизинг” АД вече предлага и услугите на Western Union в своите офиси. Western union e компания за извършване на международни парични преводи. Предлага максимално бързо изпращане и получаване на пари от близки и роднини навсякъде по света. Компанията работи с мрежа от около 470 000 представители в над 200 държави и провинции.
      Вече може да изпратите или да получите пари от своите близки навсякъде по света и в офисите на „Ай Еф Джи Лизинг” на следните адреси:


гр. София - ул. Бисер 16;
гр. Бургас - ул. Княз Борис I 8;
гр. Варна на ул. Габрово 26.

                                           

"Ай Еф Джи Лизинг" АД откри първия си собствен офис в гр. Бургас20.03.2013

      "Ай Еф Джи Лизинг" АД откри първия си собствен офис в гр. Бургас. Офисът се намира на ул. Княз Борис I 8 и е част от разрастващата се клонова мрежа на дружеството. Всички граждани на морския град и областта ще имат възможността да бъдат обслужени от наш кредитен консултант.
          За повече информация и въпроси: тел: 0700 19 120

 
 
 

Весели празници от Ай Еф Джи Лизинг!22.12.2012

 

Екипът на "Ай Еф Джи Лизинг" АД Ви пожелава Весела Коледа и Щастлива Нова Година!